Spira

Inledare: Bäddar ner mig i ett moln

Har du svårt att somna? Börja be för vänner och bekanta, då somnar du snart! Tipset kom från en from man i bekantskapskretsen och jag skrattade lite igenkännande när jag hörde det.

Kategorier: Inledare 

Det är ju lätt att bli lite självupptagen med tankar som snurrar och saker som "bara måste kollas" i telefonen på nattduksbordet. Lite svårt att släppa taget.

Nu har jag sällan sömnsvårigheter, inte som Bo Glas som kunde ligga vaken i timmar varje natt. Läs hur det som tidigare var pest förvandlats till värdefull egentid, som han inte vill vara utan. I detta nummer med temat Natten möter du också Martin Lundström som inte sover alls mellan klockan två och sju. Då delar han ut tidningar - och har tid att fundera på allt möjligt.

Oavsett hur dygnsrytmen ser ut är det viktigt att det finns en rytm, särskilt i en tid när allt är tillgängligt hela tiden. Det betonar Inger Boman och delar med sig en övning i att släppa taget om dagen.

Själv tilltalas jag ibland av idén att gå i ide under årets mörkaste tid. Nu njuter jag mer än vanligt över att få krypa till sängs. Vi fick nya täcken i julklapp av svärföräldrarna och fortfarande känns det som jag bäddar ner mig i moln!

Senast uppdaterad: 7 september 2016

Dela

Spiras nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress och klicka på Prenumerera, så får du vårt nyhetsbrev direkt i din mailbox!